Ugradbeni ormari

U suvremenom načinu života, danas je iznimno važan prostor za spremanje stvari. Zadovoljevanje naših potreba i želja za materijalnim stvarimazagušuje naš sve manji životni prostor i stoga nam je neophodno iskorištavanje svakog slobodnog centimetra u našem domu. Idealno rješenje za ovakve zahtjeve predstavljaju ugradbeni ormari po mjeri, nudeći obilje prostora i mogućnost organizacije, oslobađajući tako prostor u kojem boravimo.

U izradi koristimo klizne vodilice i klizne pregradne stijene, lakirane fronte, oplemenjenu ivericu 1. klase, aluminijske okvire i profile, ispune od satinato i lacobel stakla i pleksiglasa u bojama po izboru, eco kožu te najkvalitetniji okov dostupan na tržištu.


Dnevni boravak

Dnevni boravak prostor je za provođenje slobodnog vremena, namijenjen opuštanju, igri i primanju gostiju. On je najjavnija prostorija u kući i svojim izgledom reprezentira domaćina. Taj prostor potrebno je prilagoditi raznim zadaćama i uskladiti namjenu sa stilskim zamislima.

Mi Vam nudimo rješenja koja će odgovarati Vašem osobnom stilu i udovoljiti svim zahtjevima koje imate za namještaj dnevnog boravka. Po želji, uz izradu namještaja, nabavljamo i sjedeće garniture. Na taj način dobivate stilski ujednačen dnevni boravak, opremljen jednostavno ali funkcionalno i vrlo atraktivno.


Spavaća soba

Spavaća soba je prva prostorija koju ugledate ujutro i posljednja koju vidite noću. Ona predstavlja osobni dio kuće gdje se zahtijevaju najviši standardi udobnosti i privatnosti. Osobno uređenje spavaće sobe omogućuje uživanje u svakom trenutku provedenom u njoj.

Izradom namještaja, tvrtka JAZI-DENT Vam omogućava realizaciju Vaših zamisli i želja o izgledu Vaše spavaće sobe.