Stanovanje
Kuhinjski namještaj

Vaš dom je prostor u kojem možete u potpunosti gospodariti svojom okolinom. Vrlo je važno da se iza zatvorenih vrata svoga doma možete potpuno opustiti, u okružju koje posve odražava Vašu osobnost i način života. Udobno namješten dom uljepšat će život i potaknuti osjećaj dobrobiti, stoga je važno pažljivo planirati i pronaći najbolja rješenja za stanovanje. Tu Vam tvrtka JAZI-DENT može pružiti veliku pomoć. Mi nudimo mogućnost namještenja doma po Vašim željama, gdje će namještaj izražavati Vaš osobni ukus. Pomažemo kod pronalaženja praktičnih rješenja namijenjenih samo Vama, vodeći računa o individualnim potrebama.

Uređivanje vlastitog prostora nešto je vrlo osobno i mi Vam pomažemo da to ne bude opterećenje, već proces u kojem ćete uživati.

Na prostor treba gledati kao na samog sebe – ono što imamo u njemu izravno utječe na kvalitetu našeg života. Stoga je vrlo važno pomno birati namještaj, jer svaki kutak Vašeg prostora govori o Vašoj osobnosti.

Ovim zahtjevima tvrtka JAZI-DENT udovoljava izradom namještaja po mjeri od materijala vrhunske kvalitete i trajnosti. Posebnu pažnju posvećujemo individualnom radu s klijentima, kako bi što bolje opravdali njihovo povjerenje. Izrađujemo skice i idejni projekt unutrašnjeg uređenja pomoću kompjuterske simulacije u 3D prikazu, sa točnim prikazom boja i tekstura. Na taj način omogućavamo našim klijentima dobivanje točno onakvog životnog prostora kakvog žele, bez obzira na prepreke poput nepravilnih i neravnih zidova, instalacijskih cijevi i sl.


Kuhinje

Za većinu je kuhinja najviše korištena prostorija u kući. Ona je mjesto za okupljanje odraslih i prirodna okolina za djecu, kako zbog hrane, tako i zbog društva. Opremanje kuhinje obično je glavno ulaganje nakon kupnje kuće ili stana i vrlo je važno da u potpunosti odgovara Vašem načinu življenja i kuhanja. Potrebno je pomiriti udobnost same kuhinje sa praktičnim sredstvima, poput postavljanja kućanskih aparata i namještaja tako da ih je lako koristiti. Tu je iznimno bitan kvalitetan namještaj koji se neprestanim korištenjem i trošenjem neće oštetiti.

Elementi određuju karakter prostorije i moraju biti namjenski jer se često koriste i izloženi su visokim temperaturama. Odlično rješenje za takve prostore su radne ploče od KERROCK-a , koji ima iznimna toplinska svojstva i lako se čisti i održava.

Našim namještajem, izrađenim po mjerama Vašeg prostora, u skladu s Vašim potrebama i stilom života, najbolje ćete iskoristiti prostor kojim raspolažete